Skip to main content

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: HaarFager872 Date: Jul 29, 2009 12:18pm
Forum: classic_tv Subject: Uploading Issues

A funny thing happened on the way to upload the second episode of Bonanza. I had it all ready just like the first episode I uploaded, which went off with nary a hitch, and I get to the first screen where it says "Enter a title for your work." I enter the title, and variations of, and it just flashes and brings me right back to the same page, but without what I just titled my work showing in the box. Has anybody else had this problem and how did you fix it? It worked fine yesterday morning, then last night, it didn't work fine.

I am using Windows XP and Internet Explorer.
Yes, I have tried clearing my cache and deleting my cookies.
No, I do not want to try Firefox. I have IE and it's always worked before. I've never had a problem uploading anything to IA.
Yes, I am at my wit's end.

Thanks in advance, I'm sure!

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Seto-Kaiba_Is_Stupid Date: Jul 29, 2009 1:04pm
Forum: classic_tv Subject: Re: Uploading Issues

I've been having trouble uploading too. It's very annoying.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: HaarFager872 Date: Jul 29, 2009 1:53pm
Forum: classic_tv Subject: Re: Uploading Issues

Do you think the problems are on your end or IA's end?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Seto-Kaiba_Is_Stupid Date: Jul 29, 2009 3:06pm
Forum: classic_tv Subject: Re: Uploading Issues

On IA's end, as IA won't let me open up a FTP thingy the way it used to.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Meatpies Date: Jul 31, 2009 11:19am
Forum: classic_tv Subject: Re: Uploading Issues

Is it just me, or are things going to hell in a handbasket around here?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: cosmicola Date: Jul 31, 2009 1:03pm
Forum: classic_tv Subject: Re: Uploading Issues

Seems that way at times, doesn't it?

Nice to see you back, by the way. :)

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Meatpies Date: Jul 31, 2009 2:23pm
Forum: classic_tv Subject: Re: Uploading Issues

Thanks! I had to back away for a bit. I didn't want to dump all my personal problems here... but it's all good now!